NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U današnjem "Dnevnom avazu" čitajte: Kako je u BiH radio Tito-kartel

Edina Gačanina i Adnana Smajlović zvanog Pepi na aerodromu dočekao Gordan Memija

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

29.4.2024

U današnjem izdanju „Dnevnog avaza“, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH čitajte: Kako je u BiH radio Tito-kartel. Edina Gačanina i Adnana Smajlović zvanog Pepi na aerodromu dočekao Gordan Memija. Specijalci koji su čuvali Gačanina naplatili veliki novac.

Problemi u najavi. Mizerno povećanje penzije ni blizu ne prati rast troškove. Penzioneri najavljuju da izlaze na ulicu ako ne bude dogovora.

Generacijski projekt, iz "Autocesta FBiH“ odgovorili za „Dnevni avaz“. Na Koridoru 5c aktivno osam gradilišta s blizu 2.000 radnika.

Reis Kavazović i vladika Grigorije smiruju tenzije u našoj zemlji. Vrijeme je da se okrenemo jedni drugima, rekao je reis Kavazović. „Naše“ tučnjave i svađe, srpske i bošnjačke, prečesto su bivali za tuđi račun, napisao je vladika Grigorije.

Šta donosimo u trobroju "Dnevnog avaza“. Izdvajamo specijalni prilog o 2. maju, danu kada je odbranjena zgrada Predsjedništva Bosne i Hercegovine od agresora.

Neophodno je ispravljanje nepravde. Propis u KS diskriminira heroje nakon smrtu. Za hrabrog Avdu Tuleka u Aleji veterana nije bilo mjesta.

Otkazana parada na Klopovom oproštaju. Od planirana četiri, Liverpul će maksimalno moći osvojiti jedan trofej.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.