GLUMICA I MANEKENKA

S 58 godina izgleda savršeno, a sada otkriva svoju tajnu: Evo kako održava izgled

Glumica i manekenka Elizabet Harli prkosi prirodnom procesu starenja, a u nedavnom intervjuu za britanski "The Telegraph" konačno je otkrila tajnu dob

Elizabet Harli. Instagram

D. H.

29.4.2024

Kako kaže, njena dnevna rutina ne uključuje restriktivne dijete, specifične namirnice, kao ni iscrpljujuće treninge snage kako bi održala dobru formu.

- Moji ukusi su veoma jednostavni - ne pijem te čudne zelene sokove ili nešto slično tome - kaže glumica koja je duboko zakoračila u šestu deceniju.

Dok je bila mlađa, priča, vodila je računa koje namirnice unosi u svoje tijelo - do detalja bi čitala kalorijske vrijednosti pojedinačnih sastojaka unutar jednog pakovanja sa hranom.

Ali sada je potpuno drugačija priča. Odlučila je da odbaci te metode iz prošlosti i fokusira se na "glas" sopstvenog tijela. Konzumira piletinu i sveže voće, a veliki je fan povrća i pirea.

Što se tiče fitnes rutine, 58-godišnja ljepotica nije veliki fan teretane i iscrpljujućih treninga.

-"Ne idem u teretanu, ali sam veoma aktivna...Nisam osoba koja bi sedela u kući. Zapravo, mi imamo pravilo da se TV ne uključuje do 18.00 sati, tako da niko od nas ne sjedi i čeka da upalimo TV".

Iako vrlo malo vodi računa o fizičkoj aktivnosti i ishrani, glumica ističe da, i te kako, pazi na svoju bjuti rutinu i negu kože

- Radim za kozmetičku kompaniju, radim za modne kompanije, pojavljujem se na filmskom platnu. Tako da je moj posao da se potrudim, naravno da vodim računa o svojoj koži. To mi donosi hranu - zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.