DALEKO PUTOVANJE

Umjesto u London, Megan Markl s princem Harijem odlazi daleko od kraljevske porodice

Na početku mjeseca sam će skoknuti do Londona, a potom bi, nakon što se vrati kući, trebao ponovo krenuti na put

Princ Hari i Megan Markl. Instagram

D. R.

29.4.2024

Iako su mnogi gajili nade da će se Megan Markl (Meghan Markle) predomisliti i sa suprugom, princem Harijem (Harry), ipak doći u London početkom maja, to se neće dogoditi.

Umjesto putovanja u Veliku Britaniju, vojvotkinja i vojvoda od Sussexa odlučili su otputovati u Afriku. Princ Hari će ovog maja napraviti popriličan broj kilometara. Na početku mjeseca sam će skoknuti do Londona, a potom bi, nakon što se vrati kući, trebao ponovo krenuti na put, no ovoga puta s voljenom Megan.

Hari stiže u London 8. maja jer će u katedrali sv. Pavla biti održana misa u čast Invictus igara. Iako se nagađalo da bi s njim mogli stići i Megan Markl, kao i četverogodišnji princ Arči (Archie) i dvogodišnja princeza Lilibet, to se, čini se, neće ni ovoga puta dogoditi.

To ipak ne znači da Megan sjedi prekriženih ruku kod kuće. Naime, kako se saznalo, vojvotkinja od Sussexa pridružit će se suprugu na drugom putovanju u maju, tokom kojeg će posjetiti afričku državu koja za njih ima posebno značenje.

Kako je svojedobno otkrila u svom propalom podcastu Archetypes, Megan ima nigerijsko porijeklo, stoga ovo putovanje nije imala namjeru propustiti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.